Musikstreaming via internettet er en fantastisk opfindelse! Jeg er så gammel, at jeg har haft en samling af både cd’er og lp-plader. Det var svært for mig at sige farvel til hele samlingen, men jeg rippede i det mindste alle mine cd’er, og de lever videre som musikfiler på pc’en. I flere år dækkede det egentlig fint mit musikbehov, men i dag har jeg været nødt til at overgive mig 100 procent til musikstreaming.

Muligheden for at have alverdens musik et hurtigt klik væk er simpelthen for fristende. Vi foretrækker selvfølgelig, at lydkvaliteten er så god som muligt, men selv om streamingtjenesternes lydkvalitet sjældent er helt på højde med cd’er, er der alligevel så mange fordele ved musikstreaming, at det for mange mennesker vil være pengene værd. Først og fremmest er udvalget helt enormt. Du kan bogstaveligt talt vælge mellem millioner af sange, som går mange årtier tilbage. Og du kan tage hele dette overflødighedshorn af musik med dig i lommen ved hjælp af en app på din telefon.

Hvis du har lyst, kan du endda hente musikken ned på telefonen og lytte til den uden adgang til internettet. I stedet for blot at lytte til en enkelt plade som i gamle dage kan du samle hele playlister med din yndlingsmusik eller måske samle en liste med den helt perfekte musik til en fødselsdag, en julefrokost eller en løbetur.

Hvis du er i tvivl om, hvilken musiktjeneste du skal vælge, kan du heldigvis prøve alle fire tjenester i testen gratis i en periode, før du beslutter dig for, om de er værd at betale for.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.