Komputer for alle kan helt eksklusivt tilbyde programmet Auslogics BoostSpeed 9, der normalt koster 390 kroner, til alle med et abonnement på Komputer for alle. Programmet gør det nemt at fjerne overflødige filer og frigøre hukommelse, så din computer føles hurtigere.

For hver scanning og oprydning oprettet programmet dog en lille sikkerhedskopi af de vigtigste systemfiler, så du ikke risikerer, at Windows går i stykker, eller din pc på anden vis vil opleve problemer på din computer.

Programmet er på engelsk med en enkel brugerflade, er det forholdsvis nemt at komme igang - og så kan du som abonnent selvfølgelig hente en tilhørende vejledning, der hjælper dig med at scanne og optimere din pc.

Du får eksempelvis hjælp til at fastlægge automatiske, periodevise scanninger af din computer, så du sikrer, at den altid præsterer optimalt.

OBS! Bemærk, at programmet undervejs beder dig om at opgradere til en nyere version. Det bør du takke nej til, da det er en betalingsudgave af programmet.

Bemærk desuden, at Malwarebytes Antivirus, Webroot Internet Security samt ESET Antivirus måske vil advare om programmet og blokere det, når det installeres. Hvis du benytter ét af disse sikkerhedsprogrammer, bør du slå det fra under installationen af Auslogics BoostSpeed.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.