Nu har du mulighed for at trimme og optimere din pc med den nyeste udgave af det verdensberømte WinOptimizer fra de tyske eksperter hos Ashampoo.

Version 2024 af det effektive program har en række nye værktøjer og muligheder, ligesom firmaet har gjort programmet endnu mere effektivt og hurtigt, når det skal rense din pc for skidt og optimere den ved at trimme processer og programmer på harddisken.

I alt finder du i Ashampoo WinOptimizer 2024 hele 20 forskellige moduler, der kan forbedre systemets ydeevne og tilpasse Windows til dit eget behov. Du kan naturligvis også blot vælge 1-kliksløsningen, hvor hele din pc analyseres, før du præsenteres for muligheden for at rense, trimme og optimere automatisk.

Sådan får du programmet gratis

Før du kan gå i gang med at bruge Ashampoos program, skal det registreres. Du skal angive og bekræfte din mailadresse, hvorefter du kan bruge programmet gratis fremover.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.