Takket være programmet Wise Care 365 kan pc’en genvinde tabt styrke og fremstå stort set som frabriksny igen. Med ganske få klik med musen kan du nemt fjerne alle ubrugelige filer på pc’en, sætte fuld fart på opstarten, optimere systemet og få harddisken til at arbejde hurtigere. Det kræver intet avanceret kendskab til styresystemer og computerkomponenter. Du skal bare sætte flueben og fortælle programmet, hvad du vil have optimeret, og så tager Wise Care 365 sig af pc’en.

Begynd med at afsætte et par minutter til at scanne pc’en med programmet, og opdag således hurtigt, om computeren bruger kræfter på unødvendige processer. Herefter kan programmet bruges til at optimere eller rense pc’en. Fx kan du få opstarten til at være hurtigere eller nemt finde og slette harddiskens største filer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.