Følelsen af at starte en fuldstændig ny og ubrugt computer op er ganske enkelt fantastisk. Maskinen fungerer upåklageligt, og alting foregår i et imponerende højt tempo, når du arbejder med pc’en. For mig findes der faktisk næsten ikke noget bedre end en spritny computer, men desværre er glæden relativt kortvarig.

For pc’en bliver langsommere og langsommere for hver fil, der tilføjes til harddisken. Computerens opstart bliver tilsvarende sløvere, i takt med at der installeres flere programmer på pc’en, og lige pludselig føles det som en evighed at få liv i styresystemet.

Hvor en hurtig og ny pc er det rene guld for en pc-bruger, er en sløv og træt computer det stik modsatte. Få ting er så frustrerende som en langsom pc, men det kan der gøres noget ved. For det er muligt at rette op på de fleste af de problemer, som opstår i løbet af en computers levetid, og du behøver ikke engang at være ekspert i computere for at optimere pc’en.

Programmet Wise Care 365 er nemlig skabt til at få nyt liv i computeren ved at rydde op i de overflødige filer.

Optimer pc’en med få klik

Takket være programmet Wise Care 365 kan pc’en genvinde de tabte kræfter og nærmest fremstå som en ny maskine igen. Det er ganske let at gøre – med en lille håndfuld klik med musen kan du således fjerne alle ubrugelige filer på pc’en, optimere systemet og gøre computerens harddisk hurtigere og mere stabil. Det kræver som nævnt intet avanceret kendskab til styresystemer og computerkomponenter.

I stedet skal der blot sættes flueben de rigtige steder, så programmet ved, hvad der skal repareres og optimeres på computeren. Efterfølgende tager Wise Care 365 sig af resten. Først skal du dog afsætte et par minutter til at scanne pc’en med programmet og således hurtigt få afklaret, om computeren bruger kræfter på unødvendige processer. Herefter kan programmet bruges til at optimere eller rense computeren på et hav af forskellige måder. Sørg fx for, at pc’en starter eller lukker hurtigere, ved at sætte et par flueben og klikke på Optimer-knappen, eller find nemt de største filer på pc’en og slet dem.

Programmet, som kan hentes gratis i Fordelszonen, sørger for, at det kun er filer, du har oprettet eller hentet fra internettet, som du kan slette. Det er dermed ikke muligt at skade styresystemet ved at slette vigtige systemfiler. I stedet sikrer du dig, at systemet bliver optimeret, så pc’en bliver hurtigere, levetiden bliver forlænget, og computeren igen føles frisk og så god som ny.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.