Flyder det med filer på din pc? Er dit Skrivebord eller mappen Overførsler et kaos af forskellige filtyper? Så er tiden kommet til, at du skal have din egen personlige filoprydder: “File Organizer” hedder din nye tjenstivrige hjælper, som du efter lidt hurtig oplæring roligt kan betro styringen af de mapper, du måske aldrig selv får ryddet op i.

Rodebunkerne kan nemlig selv finde på plads i de rette mapper ved en lille smule hjælp fra værktøjet fra Abelssoft. I programmet opstiller du en stribe regler for, hvad der skal ske med dokumenter, billedfiler og så videre, når de lander i en bestemt mappe. Så snart dine regler er opstillet, overtager programmet fuldstændig styringen og holder øje med alle de filer, der lander i sorteringsmappen – og sender dem så straks videre til de mapper, du har valgt.

Du har mange muligheder for at diktere detaljerede regler i Abelssofts program. Det konkrete eksempel, vi giver i trin for trin-form på de næste sider, er kun ét af mange. Du kan således opstille regler efter størrelser på filer, filnavnet, seneste ændringsdato og andre kriterier, du finder passende. Fordi programmet åbner automatisk med Windows, kan du efter den indledende opsætning læne dig roligt tilbage og lade din nye digitale butler klare sorteringsarbejdet fremover

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.