Hvad er en perfekt computer? Nogle vil måske mene, at det er sådan én, du køber i butikken: en ny og hurtig maskine med alle specifikationer i top og med et helt frisk Windows-system.

Det er nok det, vi allesammen sukker efter, men måske ikke helt har overskud i budgettet til. Vi kan nok også blive enige om, at en langsom pc ikke er en perfekt pc, for intet er mere ødelæggende for pcoplevelsen end ventetid. Udover dette krav til et minimum af hastighed har vi imidlertid alle vores egne forestillinger om den computer, som gør os glade.

Vi vil med andre ord have en nogenlunde hurtig pc, hvor Windows er perfekt indstillet og indrettet efter vores egen smag.

Gør en forskel på computeren

Programmet Ashampoo WinOptimizer hjælper dig med at efterleve begge disse beskedne krav til computertilværelsen: Det giver dig i første omgang mulighed for en hurtig optimering, hvor der ryddes op i en mængde filer og indstillinger, så du får en hurtigere computer.

Samtidig kan du rode videre rundt i indstillingerne i programmet og finde præcis de punkter, hvor du for alvor kan gøre en forskel for din computer. Det kan fx ske med oprydning i højreklikmenuen og på Skrivebordet, tildeling af ekstra ressourcer til de vigtigste programmer eller ved at spare mere målrettet på batteriet, når din bærbare ikke er tilsluttet strøm. Ashampoo WinOptimizer 2022 er fuldt kompatibelt med Windows 11.

Det betyder, at samtlige ændringer, som du gennemfører med programmet ved at følge denne artikels vejledninger, også vil træde igennem i den nyeste udgave af Windows.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.