Med GeekUninstaller får du alt det, som vi ville ønske, at Windows selv var i stand til, når det handler om at fjerne programmer fra computeren. Programmet er nemlig forrygende, når det gælder om at fjerne mange programmer på én gang og de indbyggede programmer i Windows.

Du markerer helt enkelt blot ét eller flere programmer, som du vil fjerne, og så bliver opgaven ellers klaret i én afinstallationsproces.

Du kan sågar sætte programmet til at klare opgaven i baggrunden, mens du klarer andre gøremål på computeren. Så slipper du også for nøjsomt at klikke dig vej gennem adskillige menuer, når du sætter gang i afinstallationen.

Derudover kan du fjerne de indbyggede Windows-programmer som Mail, Billeder, Film og TV, Groove Musik og mange flere, som du kan finde overlegne gratis alternativer til. Dét foregår lige så enkelt, som når du vil fjerne et helt almindeligt program, og så scanner programmet efterfølgende for små digitale efterladenskaber, som kan fylde på din pc.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.