Når klokken passerer midnat den 31. december, er der tradition for nytårsforsætter. Et godt helbred for dig og din familie er et af de mest udbredte ønsker til det kommende år. Denne gang kan du passende udvide dit ønske om et sundt 2024 til også at gælde familiens trofaste hjælper, computeren. Den bedste vej til en frisk og sund pc starter med, at du løbende holder øje med den og tager eventuelle symptomer i opløbet.

Og hvilke dårligdomme kan det handle om? Jo, det er fx masser af småfiler, der gør pc’en langsom. Det er en lang stribe programmer, der starter, uden at du har bedt dem om det, og som gør det svært for dig at komme i gang med arbejdet. Og det kan være fejl i registreringsdatabasen, som resulterer i en masse fejlmeddelelser. Det kan være svært at samle energi til at efterkomme selv de bedste nytårsforsætter. At stille garantier for pc’ens topform et helt år ser godt ud på papiret, men kan være sværere at føre ud i praksis.

Godt program klarer opgaven

Det er det dog langtfra, hvis du gør brug af det fornemme redskab, vi nu stiller til rådighed. Nero TuneItUP Pro er et topprofessionelt optimeringsprogram af den slags, du normalt betaler flere hundrede kroner for hos producenten. Komputer for alle har imidlertid fået en aftale i hus med Nero, så du som læser af bladet kan benytte programmet vederlagsfrit i hele 2024.

For 0 kroner får du en lang stribe optimeringsværktøjer, som det ville være svært og håbløst tidskrævende at benytte direkte i Windows. Vi forklarer dig i denne artikel, hvordan du nytårsoptimerer computeren med Nero TuneItUp Pro – og så opfordrer vi dig i øvrigt til at gentage øvelsen mindst en gang i kvartalet i den resterende del af 2024.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.