Tilbage i tiden med Windows 95 udviklede Microsofts programmører en smart pakke med små programmer og tilføjelser til styresystemet. Pakken hed Power- Toys og bød på en række fine små funktioner, der gjorde hverdagen med Windows nemmere.

Windows 95 er for længst rejst til de evige DOS-marker, men Microsoft har nu valgt at genoplive PowerToys til Windows 10. PowerToys-pakken bliver ikke automatisk installeret på din pc sammen med fx en Windows-opdatering – du skal altså selv hente den. Vi har lagt den nyeste udgave af PowerToys klar til dig i Fordelszonen, og når du har hentet og installeret den, er de nye funktioner straks klar til brug.

Først og fremmest får du værktøjet “PowerRename”, der gør det meget nemmere end hidtil at omdøbe en hel gruppe filer på samme tid i Stifinder.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.