Stifinder, søgefeltet, startmenuen og proceslinjen. Nogle Windows-værktøjer bruger vi hver eneste dag, fordi de er synlige, og fordi de dækker et tydeligt behov. Vi har brugt dem i årtier gennem skiftende udgaver af Windows og ved typisk, hvordan de fungerer ned til mindste detalje.

Andre fine værktøjer i Windows lever mere et liv i det skjulte. Måske fordi de er gemt lidt bedre væk i brugerfladen. Du skal med andre ord vide, hvor du skal lede for at få glæde af dem. Det kan også tænkes, at værktøjerne dækker et behov, som du slet ikke anede kunne klares i Windows. Hvorom alting er:

Nu skal funktionerne tages i brug! Komputer for alle vil i hvert fald gøre sit for, at du husker de overraskende værktøjer i denne artikel. Gør du først det, kan du gå tilbage og læse anvisningerne til dem, næste gang du har brug for dem på pc’en. Efter noget tid vil værktøjerne føjes til dit arsenal over smarte ting, man skal kunne på pc’en. Værktøjerne fungerer, uanset om du har en computer med Windows 10 eller 11, og vi beskriver selvfølgelig, hvordan du bruger dem i begge udgaver.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.