Når du deler dine billeder med andre, kan der indimellem være detaljer på billedet, som du gerne vil have, at modtagerne særligt lægger mærke til. Detaljer, der ikke står lysende klart, fordi der er mange andre motiver på samme fotografi.

Ved at markere et område, så du påpeger de vigtige detaljer, kan du selv dirigere modtagernes opmærksomhed mod de dele af billedet, som du mener er vigtige. Din markering kan fx være i form af en tydelig rød cirkel eller en kraftig pil, og begge dele kan du nemt kan lave i Windows’ indbyggede tegneprogram Paint. Det kræver blot, at du åbner billedet i Paint, vælger det rette pensel-værktøj og så ellers tegner med fri hånd ovenpå fotografiet.

Til sidst skal du gemme den nye version af billedet på computerens harddisk, så du ikke ændrer originalen. Nu kan du dele det markerede billede med venner og familie via fx email, en chattjeneste eller på et socialt netværk.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.