Vi kender alle den klassiske modgift mod en langsom opstart: Fjern så mange programmer som muligt fra opstarten. Den opskrift har vi her i bladet tidligere undervist i ved hjælp af specielle programmer, men der er en udfordring, som vi aldrig rigtigt har kunnet løse. For mens det gavner Windows’ opstartstid at fjerne programmer fra opstarten, skal vi jo på et senere tidspunkt åbne dem manuelt. Og det tager jo også tid.

Vi har med andre ord længe haft brug for en gylden mellemvej, hvor programmerne er der, når vi har brug for dem, men samtidig ikke griber alt for aggressivt ind i opstarten af Windows. Og netop det kompromis leverer gratisprogrammet Startup Delayer, som du vil stifte behageligt bekendtskab med her i artiklen.

Nøglen til en god, glidende opstart af Windows er at forsinke åbningen af udvalgte programmer. Ved at forsinke programmer kommer du hurtigst muligt til dine filer i Stifinder eller i gang med at bruge et af dine programmer.

Sådan får du en hurtigere opstart

Nu er det tid til at få en bedre opstart af Windows. I vores gennemgang af programmet viser vi primært, hvordan du forsinker programmer, så de ikke forstyrrer Windows’ opstart.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.