Hvis man kunne få en 25-øre for hver Windows-pc, som er udsmykket med en blå baggrundsfarve på Skrivebordet med et flag i højre side – eller en bølgende blomst – ville man være mangemillionær. Langt, langt de fleste computere med Windows 10 og Windows 11 ligner nemlig hinanden og har nøjagtig den samme standardbaggrund fra Microsoft.

Det kan du nu sætte en stopper for. Det kræver blot et par beslutsomme klik med musen, og så har du valgt en anden baggrund, som dels er pænere at se på og dels får din pc til at skille sig ud fra mængden. Du bestemmer naturligvis selv, hvilket billede du vil have på dit Skrivebord.

Det kunne være et fotografi af dem, du har kær, en flot naturoptagelse eller et billede af et naturfænomen som sæsonens første sne eller de første spæde blade på havens bøg. Her viser vi, hvor enkelt det er at sætte et helt andet baggrundsbillede på Skrivebordet i Windows 10 og 11.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.