Find.Same.Images.OK dykker helt ned på pixel-niveau, når det undersøger billederne på din harddisk. Her sammenlignes de enkelte pixels, som udgør dine billeder, og så er programmet i stand til at give et kvalificeret bud på, om to eller flere billeder har et ens motiv.

Find.Same.Images.OK kan afsløre ens billeder, selvom de har forskellige formater – fx png og jpg – og også uanset om billederne er roterede eller spejlvendte. Du kan altså også finde ens billeder, som du har taget på højkant med din telefon og siden roteret på plads på pc’en. Programmet opdager også de ens billeder, selvom det ene af billederne har en anden lysstyrke, er et negativ eller har en anden størrelse i pixels.

Når du får vist oversigten over ens billeder, bør du bevare det billede, som er angivet med størst pixelstørrelse i programmet, så du er sikker på at du gemmer den bedste original

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.