VLC Media Player har vi her i Komputer for alle længe lovprist, for det er intet mindre end et glimrende program. Over 50 millioner mennesker verden over har hentet VLC, og du har måske selv brugt værktøjet som musik- og videoafspiller. Det er nemlig programmets hovedfunktioner, men VLC er ikke kun en medieafspiller med en god brugergrænseflade – det er meget mere end det.

Kigger du nærmere på programmets værktøjslinje, vil du opdage en bred vifte af smarte funktioner, som kan gøre livet på computeren både nemmere og sjovere for dig.

Du kan fx bruge VLC Media Player til at optage, hvad der sker på din skærm og til at klippe bidder ud af en film. Du kan også hente videoer fra internettet ned på din computer gennem VLC, og du kan endda bruge programmet til at konvertere filer med.

Der er masser af skjulte muligheder i VLC Media Player. Hvis du ikke kendte til dem før nu, er det forståeligt. VLC Media Player gør nemlig ikke meget ud af at fortælle dig om de mange funktioner, når du åbner programmet. Og det er en skam, for programmet gemmer på en sand skattekiste af genialiteter, som du kan få stor glæde af. Det kræver blot, at du kender til dem og ved, hvordan du bruger funktionerne til at drage endnu mere nytte af den gode medieafspiller.

Her i artiklen giver vi dig vores fem favoritter.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.