Når du vil afspille en film på computeren, så skal den bare virke. Punktum!

For intet er mere irriterende end en videoafspiller, der er langsom, lige skal opdateres først, eller mangler et bestemt codec, som først skal downloades, installeres og computeren genstartes, før du kan vise en video frem for familie og venner på din computer.

Nej, elendige videoprogrammer til computeren er livet ganske enkelt for kort til. Vi anbefaler derfor i stedet, at du vælger et program, som et enkelt, sikkert og driftssikkert, og som bare virker hver gang. Media Player Classic BE er en videoafspiller med næsten 20 år på bagen, som rummer alt det, vi her på redaktionen sætter pris på i en videoafspiller: Den afspiller ethvert filformat, du kan komme i tanker om, helt uden at installere codecs eller andre tilføjelser. Hvad enten du vil afspille en DVD-film, Blu Ray i høj opløsning eller video, du har hentet ned fra nettet, som fx H.264, AVI, FLV, MKV eller stort set ethvert andet filformat, kendt som ukendt. Du skal bare trykke “Afspil”, så vises filmen eller videobidden på din computer uden hakken, forsinkelse eller irriterende fejlmeddelelser.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.