Windows 10 har efterhånden seks år på bagen. Undervejs er styresystemet blevet opdateret på flere områder, men grundlæggende er designet dog det samme, som det var i 2015. Derfor er du måske ved at blive en smule træt af det samme halvgamle udseende, og der er måske også et par funktioner, som du egentlig gerne ville have til at fungere anderledes.

I Fordelszonen er der hjælp at hente. Det spritnye program PC Fresh er skræddersyet til dig, der gerne vil have mere kontrol over styresystemet, men som hverken har tid eller lyst til at gå i gang med at læse lange vejledninger til Windows og efterfølgende kaste dig ud i at rode med de dybeste indstillinger i Windows 10.

Justér nemt funktionerne

Med PC Fresh kan du nemlig tilpasse Windows’ udseende og funktioner, så du får mere kontrol over styresystemet.

Og det er utrolig let at gå til, for programmet klarer alt det tekniske arbejde for dig. Du skal bare sætte kryds de rigtige steder i programmet – og så kan du modificere Windows på flere forskellige måder. Lav fx Papirkurven om, så den tømmer sig selv automatisk, når du sletter en fil, eller giv proceslinjen et helt nyt udseende, der gør det lettere at finde rundt i dine åbne programmer. Du kan også tilføje nye funktioner til højreklikmenuen, eller du kan få det numeriske tastatur til at aktivere sig selv, når Windows starter.

Du kan virkelig lave mange justeringer med PC Fresh, og der er ingen risiko for, at du ødelægger vigtige komponenter i dit styresystem. Hvis du laver en ændring, som du fortryder, fjerner du nemlig blot det kryds, du har sat. Efter en genstart af pc’en

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.