Er du som de fleste computerbrugere, så bruger du de samme programmer og hjemmesider hver eneste dag. Og i stedet for at bruge tid og bøvl på at åbne de samme programmer og hjemmeside hver gang, du tænder din computer, kan du gøre det på en smartere måde. Rinse Open er et lille og ganske simpelt program. Med det kan du på meget kort tid forprogrammere op til seks programmer eller hjemmesider, der skal åbne, når du klikker på en knap. Det sparer dig for både tid og bøvl og gør brugen af din computer langt mere tilfredsstillende. Og så er programmet tilmed enormt enkelt at bruge. Du indtaster blot et webadresse eller vælger et program fra din computer, og så er du i gang med at bruge Rinse Open.

OBS: Når du installerer programmet, kan det være, at Windows fortæller dig, at det potentielt er skadeligt. Det skal du dog ikke bekymre dig om, men blot klikke på Flere oplysninger og kør alligevel.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.