Når jeg sætter mig ved min computer, er det ni ud af ti gange de samme programmer og hjemmesider, jeg bruger. Jeg skal fx næsten altid bruge Google Docs til at skrive lister, referater, artikler og lignende. Hver gang jeg tænder min computer, skal jeg også tjekke min mail gennem Gmail i min browser.

Typisk vil jeg også gerne se, om der er kommet noget interessant nyt indhold i Netflix, som er den streamingtjeneste, jeg oftest benytter. Derudover arbejder jeg med billedredigering, både i mit arbejde på Komputer for alle og helt privat. Til det formål bruger jeg det udmærkede og gratis billedredigeringsprogram Krita.

Endelig skal jeg ofte åbne og redigere PDF-filer på min computer. Til det bruger jeg værktøjet Sejda PDF. Der er altså en hel myriade af programmer og hjemmesider, som jeg bruger stort set hver eneste dag, som oftest også flere gange dagligt – og som de fleste computerbrugere ved, kan det være en ganske omstændelig proces at åbne alle de programmer og hjemmesider én ad gangen.

En smartere løsning

En smartere og hurtigere løsning er i stedet det nye, fikse program Rinse Open. Det er et lille og ganske simpelt værktøj, som stort set ikke fylder noget på din computer, men alligevel gør en verden til forskel, når du først er begyndt at bruge det – og som ikke mindst er svært at undvære, når du bruger en computer, der ikke har det installeret.

Med Rinse Open på pc’en kan du på meget kort tid forprogrammere op til seks programmer eller hjemmesider, der skal åbne, når du klikker på en knap. Det sparer dig for tid, og det gør samtidig brugen af din computer mere tilfredsstillende. I artiklen her viser vi, hvordan du kommer i gang med at bruge Rinse Open på din egen computer, så du også kan få glæde af programmet.

Du kan naturligvis helt selv vælge, hvilke hjemmesider og programmer der er tale om, så det bliver præcis, som du gerne vil have det. Den eneste begrænsning i Rinse Open er, at du maksimalt kan åbne seks programmer eller hjemmesider. Til gengæld kan du selv vælge, om det skal være seks hjemmesider, seks programmer eller et miks af de to som i vores eksempel, du kan se her ovenfor.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.