Du har sikkert selv prøvet det: I forsøget på at finde en fil, en mappe eller et program på pc’en, har du tastet et søgeord ind i søgefeltet i Windows – men værktøjet viser sig desværre gang på gang at være mere eller mindre ubrugeligt. Når du søger efter en fil i søgefeltet, er det nemlig af uvisse årsager langtfra alle filer, søgeværktøjet finder.

I stedet for den fil, du skal bruge, bliver du endda ofte præsenteret for en samling fuldstændig ubrugelige links til internettet baseret på det søgeord, du har indtastet. Derfor anbefaler vi dig at hente programmet Everything, som er et godt alternativ til Windows’ søgeværktøj. I Everything skal du blot begynde at skrive en del af navnet på det, du søger. Mens navnet skrives, indskrænker programmet listen med søgeresultater, så du nemt kan finde filen.

Lynhurtige søgninger

Som du måske havde gættet ud fra programmets navn, leder Everything efter alt på pc’en, og det gælder også filer fra tilsluttede enheder som en USB-nøgle eller eksterne harddiske. Det hele går forbavsende hurtigt, når du søger, og du kan gøre søgningen endnu hurtigere ved at bruge programmets øvrige funktioner. Fx kan en bestemt søgning gemmes som et bogmærke, hvilket er særlig smart, hvis du ofte foretager den samme søgning.

I stedet for at skrive søgningen igen og igen kan du med to klik finde frem til det, du har brug for. Søgningen i Everything kan også tilpasses, så programmet kun viser søgeresultatet bestående af en udvalgt filtype. Fx kan programmet sættes til kun at lede efter lydfiler eller Word-filer, og så er det kun filer af den type, der bliver vist på listen med relevante søgeresultater.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.