Vi har alle prøvet at stå nede i supermarkedet; klokken er mange, der skal aftensmad på bordet, og hvor er nu indkøbssedlen? Den er pist væk, for du skrev den på en lille lap papir, der er blevet krøllet sammen i din lomme, hvor den aldrig bliver fundet igen.

Scenariet herover kender vi alle, hvor vi har skulle bruge et stykke information, som på en eller anden måde er forsvundet. Det sker typisk, når vi skriver informationen ned på et lille stykke papir, som har det med at blive væk.

Der er imidlertid en smartere løsning. Nemlig din telefon, og en app som Todoist, hvor du nemt kan lave lister og noter.

Det smarte ved at skrive dine lister og noter i en app som Todoist er, at du efterfølgende altid har adgang til dem. Hvad enten du sidder ved din computer, står med din telefon eller befinder dig i et helt andet land, så har du altid dine noter lige ved hånden.

Og alle ændringer, du laver ét sted, bliver også ændret det andet sted. Det betyder, at du kan sidde hjemme ved computeren og skrive en indkøbsseddel eller en oversigt over opgaver, der skal laves i haven.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.