Hvis din pc starter langsommere og langsommere op og harddisken er ved at blive fyldt til randen, er det på høje tid med en grundig systemrensning!

Det klares nemt med programmet Ascomp Cleaning Suite Pro, som du nu har mulighed for at hente ganske gratis. Normalprisen er 150 kroner.

Du skal sørge for at hente og registrere programmet senest den 11/9 2022, hvis du vil udnytte dette tilbud.

Det kan du med Ascomp Cleaning Suite

Ascomp Cleaning Suite ved, hvilke data på pc'ens harddisk, der kan slettes uden risiko og hvilke data der stadig er nødvendige for Windows-systemet. Derfor undgår du risikoen ved selv at begynde at slette filer på må og få.

Programmet rummer i alt seks hjælpeværktøjer, der analyserer dit system og muliggør en dybderensning. Du kan fx slette midlertidige filer, rense browserhistorik, caches og cookies fra alle populære internetbrowsere. Du kan også og forhindre, at dine installerede programmer starter automatisk, når du tænder computeren.

Cleaning Suite kan også rense Windows' Registreringsdatabase, så Windows kommer til at køre mere flydende og fejlfrit.

Det indbyggede gendannelsescenter giver dig mulighed for til enhver tid at fortryde visse handlinger af oprydningen, så du nemt kan gå tilbage, hvis du fortryder.

Sådan får du den fulde udgave af programmet

Du får adgang til den komplette udgave af Ascomp Cleaning Suite, der normalt koster 150 kroner, når du gennemfører registreringen som vi viser her.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.