De fleste af os plejer oftest at bruge brænderprogrammer til at kopiere hele cd’er eller dvd’er over på friske, blanke diske. På den måde sikrer du dig måske en ekstra kopi af din favoritfilm, i tilfælde af at den originale dvd en dag skulle blive slidt eller ridset. Men i dag bliver masser af film og musik streamet over internettet, på tjenester som Netflix og Spotify, og det er derfor ikke længere så oplagt at tage den slags backup af dvd- og cd-samlingen.

Måske tænker du derfor, at brænderprogrammer hører fortiden til, men det er bestemt ikke tilfældet. Brænderprogrammer kan derimod være nyttige på helt andre måder, for du kan meget mere med dem end bare at brænde film og musik på tomme diske. Faktisk kan stort set alle computerens filer overføres til en tom dvd, cd eller Blu-ray-disk, og det er supernemt at gøre med programmet Ashampoo Burning Studio 2023.

Tag fysisk backup af filerne

Ashampoo Burning Studio 2023 kan selvfølgelig stadig bruges til at brænde musik og film, men som noget ganske smart har programmet også en indbygget funktion til backup af data. Funktionen gør det uhørt let at brænde filer fra pc’en: Du indsætter en tom disk i pc’ens dvd-drev eller i et eksternt drev og vælger, hvilken mappe på computerens harddisk der skal brændes.

Programmet vil derefter automatisk kopiere de valgte filer til disken. På den måde kan du fx tage fysisk backup af dine dokumenter og arkivere dem. Eller du kan gemme diverse installationsfiler på disken, så et program altid kan installeres på enhver computer. Ashampoo Burning Studio 2023 koster normalt 210 kroner, men du kan hente programmet fuldstændig gratis i Fordelszonen. Det kræver blot en Ashampoo-konto at aktivere programmet, og har du ikke det, kan du i løbet af få minutter oprette den.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.