Du har sandsynligvis en hel del mapper og filer på din pc, som hver især indeholder mere eller mindre vigtigt indhold. Nogle gange vil du dog ikke længere få brug for mapperne, og så skal de slettes, så de ikke ligger og optager plads på din harddisk. Desværre sker det af og til, at du ikke kan få lov at slette en mappe eller en fil, og det kan være noget så irriterende. Årsagen er, at mappen eller filen er låst.

Med IObit Unlocker får du lov til at låse alle filer og mapper op på din pc, så du kan slette dem eller blot flytte dem, hvis det er det, du ønsker at gøre. Du kommer med andre ord aldrig mere til at få problemer med genstridige filer og mapper, der ikke kan slettes, og det er nemt og hurtigt at gøre. IObit Unlocker er gratis, og det er nemt at installere og kræver ikke registrering af nogen art.

Læs herunder, hvordan du bruger programmet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.