Du har sikkert oplevet, at din pc ikke vil lade dig slette eller flytte en fil eller en mappe, fordi den er låst. Det kan være enormt frustrerende, hvis filen optager plads på din harddisk og du ved, at du ikke har brug for at have den liggende. Det kan også være irriterende, hvis du har en fil, der er havnet i en forkert mappe, og du ikke kan flytte den.

Med programmet IObit Unlocker får du en løsning på problemerne: Programmet, som du kan hente i Fordelszonen, giver dig nemlig mulighed for at låse dine stædige filer op, og så kan du vælge at slette dem, omdøbe dem, flytte dem eller kopiere dem. Du får således bedre muligheder for at rydde op på din harddisk, og du slipper for at have overflødige filer liggende på din computer. Programmet er særdeles nemt at gå til, og vi viser dig her, hvordan du uden bøvl får bugt med de stædige filer og mapper og sletter dem fra din harddisk.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.