I startmenuen kan du – hvis du klikker dig igennem en lang liste – finde alle dine programmer. Åbner du i stedet Stifinder, får du adgang til alle dine mapper. Og spredt udover din computer – fx på Skrivebordet eller på din eksterne harddisk – finder du dine filer.

Med andre ord kan det være bøvlet og lidt af en ørkenvandring at finde lige præcis det program, det billede eller den mappe, du leder efter. Det er særlig irriterende, hvis der fx er tale om en mappe, du bruger ofte. Det kunne fx være mappen til downloadede filer. Eller måske en hjemmeside, du åbner hver eneste dag – måske endda flere gange i løbet af dagen.

Find det hele lynhurtigt

Heldigvis findes der et værktøj, der samler de mest brugte genveje til dine mapper, programmer, filer og hjemmesider, så du altid har dem lige ved hånden og aldrig mere skal bruge tid på at finde dem frem med adskillige klik i Windows.

Med værkøjet Biniware Run, som er et enkelt og meget lidt ressourcekrævende program, bliver den slags manøvrer langt lettere. Her kan du nemlig tilføje lige så mange genveje, du vil, og så har du med det samme nem og hurtig adgang til dem. Programmet lægger sig som et lille rødt “b” ovenpå dine åbne vinduer, så du altid har adgang til det, og det er endda muligt at konfigurere det, så det starter automatisk op sammen med Windows.

Når du så vil besøge din favorithjemmeside, åbne mappen med downloadede filer eller starte et af dine foretrukne programmer, klikker du blot på b’et på skærmen og vælger det, du vil åbne. Det måske bedste ved Biniware Run er dog, hvor nemt det er at bruge: Når du vil tilføje en mappe, fil eller en programgenvej til programmet, trækker du det blot over på det røde “b” med din mus, og så bliver genvejen automatisk oprettet. Links er også nemme at tilføje, og på de kommende sider viser vi dig, hvordan du lynhurtigt kommer i gang med at bruge programmet – og så kan du endda oprette og tilføje lige så mange genveje til programmet, som du vil.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.