Takket være e-mail, sms-beskeder og et ocean af chattjenester som fx Messenger og Skype sender vi slet ikke lige så mange breve i dag, som vi gjorde for år tilbage. Der er ganske enkelt ikke samme behov for at skrive et brev, putte det i en konvolut og poste det på gammeldags facon for at holde kontakten med omverdenen.

Dog sker det alligevel en gang imellem, at et analogt brev bliver nødvendigt. Og har du behov for at sende et vaskeægte brev, kan du nu gøre det på professionel manér ved at bruge det smarte program Envelope Printer fra Fordelszonen. De fleste printere kan nemlig i dag udskrive direkte på konvolutter, og postvæsenet har også godkendt, at du selv tilføjer afsenderadresse, hvis du altså gør det korrekt og placerer den øverst til venstre på forsiden af kuverten i en mindre skrifttype, så der ikke er tvivl om, hvem modtageren af brevet er.

Programmet Envelope Printer gør det virkelig til en let sag at udskrive adresser direkte på konvolutterne. I programmet kan du fx nemt tilføje afsender- og modtageradresse til en kuvert, så det stemmer overens med kravene fra postvæsenet. Envelope Printer har også en indbygget kontaktliste, hvor du kan gemme de oftest brugte modtageradresser og din egen afsenderadresse, hvilket gør det lettere at sende flere breve i fremtiden.

Det er desuden muligt at udskrive flere konvolutter samtidigt, og konvolutterne kan udsmykkes med et foto eller grafikker som fx logoer eller en anden illustration. Så når du for én gangs skyld skal sende et fysisk brev, kan du fremover gøre det med stil takket være Envelope Printer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.