Med Resilio Sync, der er et program til pc’en og en app til telefonen, kan du nemt indstille telefonen til automatisk at synkronisere dine billeder, videoklip og andre filer, så de altid kopieres til en mappe på din pc. Synkroniseringen sker straks du har optaget et nyt billede eller videoklip, og dermed er du sikker på, at du altid har en fuldstændig kopi af hele din foto-samling på pc’en.

En af de helt store fordele ved at bruge Resilio Sync er, at programmet er uafhængigt af tjenester på nettet. Når du synkroniserer indholdet af din telefon, sendes filerne direkte til en mappe på din pc via det trådløse netværk. Teknologien hedder peer-to-peer eller P2P, og betyder at du kan tage backup af ligeså mange filer, som du har plads til på din pc uden at det koster en krone, og du er heller ikke begrænset af at filerne kun må have en vis størrelse.

Resilio Sync kan også bruges til at parre to mapper på to forskellige pc’er, så du er sikker på altid at have de samme filer i mapperne på begge dine pc’er. Også dette foregår direkte fra pc til pc uden begrænsninger. Hvis du ønsker dette, skal du blot installere Resilio Sync fra Fordelszonen på begge dine computere og oprette en ny ”Standard Folder” inde i programmet. Det er endda muligt at installere Resilio Sync på NAS-servere fra Synology, Asustor, WD, Drobo, Netgear og flere producenter. Så skal du blot finde og installere programpakken fra din NAS’ programbutik. I artiklen her fokuserer vi dog på, hvordan du kommer i gang med at dele indholdet af din telefons billedmapper med en mappe på din pc’s harddisk.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.