Hvad er Komputer for alles Sikkerhedsalarm?

Sikkerhedsalarmen er en eksklusiv service til Komputer for alles abonnenter.

Når du har tilmeldt dig Sikkerhedsalarmen, vil du modtage besked pr. mail, når der er digitale trusler i farvandet. Det kan fx være sikkerhedstrusler mod din computer, farlige mails i din indbakke eller svindel via mobiltelefonen.

Hvis du opsiger dit abonnement, stopper Sikkerhedsalarmen automatisk.


Hvordan tilmelder jeg mig Sikkerhedsalarmen?

Du tilmelder dig Sikkerhedsalarmen på tilmeldingssiden her.

Du skal tilmelde dig med den mailadresse, som er tilknyttet dit abonnement. Ellers vil du ikke modtage alarmer på mail.

Når du har tastet navn og mailadresse ind, modtager du en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Når du har gjort dette, er du tilmeldt Sikkerhedsalarmen.

> Tilmeld dig Sikkerhedsalarmen her


Hvilken mailadresse skal jeg bruge?

For at sikre os, at vi kun sender sikkerhedsalarmer ud til aktive abonnenter, matcher vi tilmeldingerne op mod vores abonnementsdatabase, hver gang vi sender en Sikkerhedsalarm afsted.

Det betyder, at ikke kan modtage Sikkerhedsalarmer på en anden mailadresse end den, du har tilknyttet dit abonnement i vores database.

Det vil typisk være den adresse, du brugte, da du bestilte dit abonnement. Du kan godt gennemføre tilmeldingen med en anden mailadresse, men du vil aldrig modtage Sikkerhedsalarmer på mail, hvis ikke mailadressen matcher det, der er knyttet til dit abonnement i vores system.

Det betyder også, at du ikke længere vil modtage alarmer, hvis du opsiger dit abonnement.

Du kan tjekke dine oplysninger i vores abonnementssystem ved at logge ind hos Kundeservice. Her kan du også tilføje en mailadresse, hvis der ikke er registreret en på dit abonnement.

> Du logger ind på Kundeservice her

Du skal bruge dit abonnementsnummer til at logge ind på Kundeservice. Det finder du bla. på det stykke papir, der følger med dit magasin, når du får det med posten. Læs her, hvor du kan finde dit abonnementsnummer


Hvor tit sendes Sikkerhedsalarmen ud?

Vi udsender Sikkerhedsalarmer efter behov. Det vil sige, når der er en konkret fare, du skal være opmærksom på.

Det sker ikke nødvendigvis hver uge, så vi sender ikke en alarm ud hver eller hver anden uge, men kun når der er noget at berette. Det første halve år af Sikkerhedsalarmens levetid har vi sendt ud ca. hver 3-4 uge.


Hvordan ændrer jeg den mailadresse, der er tilknyttet mit abonnement?

Hvis du har fået ny mailadresse, eller blot ønsker at bruge en anden mailadresse til at modtage Sikkerhedsalarmer samt informationer om dit abonnement, kan du ændre det hos Kundeservice.

> Du logger ind på Kundeservice her

Du skal bruge dit abonnementsnummer til at logge ind på Kundeservice. Det finder du bla. på det stykke papir, der følger med dit magasin, når du får det med posten.


Jeg modtager ikke Sikkerhedsalarmer - hvad er der galt?

Der kan være flere årsager til at du ikke modtager Sikkerhedsalarmer på mail. Her ridser vi nogle af de mulige problemer op:

  • Vi udsender Sikkerhedsalarmer efter behov. På nuværende tidspunkt er det 1-2 gange hver måned, så du kan risikere, at der går 2-3 uger fra du tilmelder dig til du modtager din første Sikkerhedsalarm.

  • Du kan være så uheldig, at mailen er landet i din spamfolder. Det kan du undgå ved at føje afsenderadressen til din adressebog. I denne artikel forklarer vi, hvordan du kan gøre dette i Gmail og Outlook.

  • Du kan have tilmeldt dig med en anden emailadresse end den, vi har registreret på dig i vores abonnementssystem. Se her, hvordan du tjekker din mailadresse.

  • Vi sender kun Sikkerhedsalarmer til aktive abonnenter, og dette tjekkes hver gang, vi sender en alarm ud. Derfor vil du ikke modtage mailen, hvis du har opsagt dit abonnement.

  • Hvis du ændrer din mailadresse hos Kundeservice, efter du har tilmeldt dig Sikkerhedsalarmen, er du nødt til at tilmelde dig igen med den korrekte mailadresse.

  • Hvis du fortsat ikke modtager Sikkerhedsalarmer, kan det også skyldes tekniske udfordringer med din mailudbyder eller vores systemer. I dette tilfælde kan du skrive en mail til os, og så vil vi forsøge at løse problemet.


Hvordan afmelder jeg Sikkerhedsalarmen?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage Sikkerhedsalarmen, afmelder du dig ved at klikke på afmeld-linket i bunden af en af de Sikkerhedsalarmer, du har modtaget.

Opsiger du dit abonnement på magasinet, vil du heller ikke modtage Sikkerhedsalarmer på mail.


Kan jeg tippe jer om en ny sikkerhedstrussel?

Ja, det kan du i hvert fald. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du støder på potentielle sikkerhedstrusler. På den måde kan du være med til at hjælpe andre.

Du kan sende os tips via mail til redaktionens indbakke her.


Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.