Rundtom i de danske hjem er der i dag installeret flere tyverialarmer og mere videoovervågning end nogensinde før. Det er måske årsagen til, at antallet af indbrud i Danmark de seneste 10 år er raslet ned – fra knap 50.000 om året til under 30.000, ifølge Danmarks Statistik. Men desværre kræver de fleste alarmsystemer et abonnement hos et sikkerhedsfirma, hvor du må betale flere hundrede kroner om måneden for sikkerheden.

Heldigvis findes der dog en gratis løsning, hvor du straks får en alarm på din mobil, hvis nogen bevæger sig rundt i dit hjem, og du kan endda se video af de eventuelle tyve på rov. Det betyder, at du kan vinke farvel til usikkerheden, når du forlader dit hjem – fx for at tage på weekend i sommerhuset eller på en længere ferie.

Android-app’en IP Webcam er ganske gratis og skal blot installeres på en Android-telefon eller -tablet, som du alligevel ikke skal bruge. Det kan fint være en ældre telefon, som ellers blot fylder op i skuffen.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.