Gendannelse af filer er en avanceret affære. Selv om filerne er slettet og ikke længere kan ses i Windows, kan specialbyggede værktøjer alligevel finde dem på harddisken. Filredningsprogrammerne formår endda ikke blot at bringe filerne til syne, men er i stand til at gendanne dem, så de igen kan læses af Windows og bruges af programmerne på computeren.

Du bør installere det nye program iBeesoft Data Recovery fra Fordelszonen med det samme. Dermed ligger det klar på din pc, når du får brug for det. Derudover får du de bedste chancer for gendannelse, hvis du går i gang med det samme. En dags tøven kan nemlig blive fatalt for dine filer, fordi du risikerer at overskrive dem med andre filer, som du gemmer på computeren i den mellemliggende tid. Windows ved nemlig ikke, at filerne er der, fordi henvisningerne til dem er slettet fra registret. Det er derfor, at filer desværre tit kun delvist kan gendannes, hvis der går for lang tid, før man prøver: På en fyldt harddisk ligger filen ofte spredt i flere dele. Når blot én enkelt del af en fil overskrives, er det typisk umuligt at få filen tilbage i acceptabel stand – selv med et godt program. På de næste sider gennemgår vi, hvordan du bruger iBeesoft Data Recovery. Det koster normalt 300 kroner, men du får det gratis i et helt år som læser af Komputer for alle.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.