I gamle dage kunne man stort set kun inficere computeren med virus, hvis den kom fra en diskette, der blev tilsluttet pc’en. Det har naturligvis ændret sig med internettet, og nu ses virusser både vedhæftet emails, på inficerede hjemmesider, på sociale medier som Facebook og når du kobler pc’en på netværksdrev eller tilslutter en lånt ekstern harddisk eller et optisk medie.

Din pc kan også være udsat, hvis du har usikre enheder i hjemmet, som kan fungere som springbræt for hackere og virus. Derfor har du i høj grad stadig brug for et effektivt antivirusprogram i dag.

Avira Free Antivirus er udviklet af effektive, tyske ingeniører, og beskytter din pc mod virus – uanset, hvilken kanal den anvender som indgang til din pc.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.