Scan en fil fra pc’en

Med Winja kan du få enhver fil, du har liggende på computeren, scannet af over 60 antivirusprogrammer og hurtigt opklare, om den er farlig eller ej. Når filen er scannet, bliver du præsenteret for en detaljeret oversigt med resultaterne fra samtlige antivirusprogrammer.

Winja scanner filer for dig og giver hurtigt klar besked, om filerne indeholder virus eller malware. Det er et svar du kan stole på, for det er ikke kun Winja, der scanner filerne: Udviklerne af Winja har nemlig implementeret sikkerhedstjenesten VirusTotal i programmet. VirusTotal trækker data fra 65 førende antivirusfirmaer, og når en fil bliver scannet af via tjenesten, bliver filen sammenlignet med indholdet i samtlige databaser, som opdateres med 15 minutters intervaller. Er der tale om en skadelig fil, bliver du klart og tydeligt advaret, og du kan se, hvem og hvor mange af de 65 antivirusprogrammer, der advarer om en skadelig fil. I Winja kan du også scanne filer, før du henter dem ved at kopiere linket til den downloadside, du er ved at hente en fil fra og indsætte den i programmet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.