Det er utrolig nemt at skabe en ny computervirus. Faktisk findes der færdiglavede programmer, der kan hjælpe lyssky typer med nemt at producere nye virus, der gør livet surt for alle os helt almindelige, lovlydige pc-brugere.

Det har resulteret i, at der i dag findes over en milliard skadelige programmer derude på det store internet. Heldigvis er producenterne af antivirusprogrammer gode til at holde deres sikkerhedspakker opdaterede, så de kan dæmme op for selv de allernyeste trusler mod din Windows-pc.

Vi har testet seks af de mest udbredte antivirusprogrammer i samarbejde med det uafhængige tyske sikkerhedsfirma AV-Test, og der var faktisk sikkerhedsløsninger, der stoppede 100 procent af de trusler, som de blev udsat for. Der kan være flere grunde til at vælge et andet program end lige præcis vores testvinder. Der følger ofte spændende funktioner med i sikkerhedspakkerne såsom identitetsbeskyttelse eller VPN til at skabe en sikker forbindelse til internettet.

Programmerne har også forskellige prismodeller, hvor du kan vælge funktioner fra og spare penge på den måde, eller du kan vælge en løsning, der kan bruges på færre enheder i dit hjem, hvis du ikke lige har brug for at beskytte fem computere, telefoner og tablets med en pakke til mange hundrede kroner. Det er generelt den samme håndfuld antivirusprogrammer, der har klaret sig bedst de seneste par gange, vi har testet denne type software, så hvis du har ét af dem og er tilfreds med dit antivirusprogram, er der nok ingen grund til at skynde dig med at skifte det ud.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.