Telefonerne i denne test er dyre. Så er det sagt. Men selv om du ikke selv har tænkt dig at investere i en af toptelefonerne på de næste sider, kan det alligevel være interessant for dig, hvad de dyre modeller kan. Mange af funktionerne får nemlig premiere i producenternes topmodeller og drysser så senere ned i telefoner i et lidt mere moderat prisleje.

De seks telefoner, vi har testet, er ikke gode telefoner til prisen. Du kan få telefoner til det halve, der kan stort set det samme, men som bare ikke gør det helt så godt. Topmodellerne skiller sig især ud ved at være hurtige til at afvikle apps, og så har de typisk også et virkelig, virkelig godt kamera.

Som noget forholdsvis nyt er foldbare telefoner begyndt at dukke op blandt de dyreste telefoner. Det virker nærmest som magi, når det, der ved første øjekast ligner en almindelig smartphone med en stor glasskærm, kan foldes på midten. De foldbare telefoner er blevet en nødvendighed for, at vi fortsat kan have dem i lommen.

Den første iPhone havde en skærm på 3,5 tommer, men i dag er skærmene i moderne smartphones på næsten syv tommer. Hvis den udvikling skal fortsætte, er producenterne nødt til at ty til kreative løsninger. Forhåbentlig er foldbarheden en af den slags funktioner, der ender med at kunne købes i meget billigere telefoner. Vi har i dette nummer givet ekstra plads til omtalen af testvinderen, iPhone 13 Pro. Den hæver sig over konkurrenterne takket være blandt andet den overlegne byggekvalitet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.