Vi skriver ofte i Komputer for alle, at du får mest telefon for pengene ved at købe en model i mellemklassen omkring 3.000 kroner, men skal vi være helt ærlige, så banker vores elektronikglade hjerter hårdest for de hurtigste og største smartphones med fantastiske kameraer og spændende nyskabende funktioner.

Dem tester vi seks af i dette nummer. Feltet består af fem Android-telefoner og den nyeste iPhone. Om du er til det ene eller det andet, afhænger som regel af, hvilken telefon du har i forvejen, men uanset hvilken af vores bedst vurderede telefoner, du vælger, bliver du helt sikkert ikke skuffet. Selv om du ikke lige har tænkt dig at købe en af telefonerne i vores test lige nu, kan det alligevel være en god idé at holde godt øje med dem, for priserne falder som regel hurtigt, og særligt når den næste model er klar, kan du være heldig at få forgængeren til en god pris.

Mange af de mest spændende funktioner får også premiere i de dyre topmodeller og siver så senere ned til de billigere telefoner. Der er fx endnu ingen billige telefoner med foldbare skærme som i Razr 2022 her i testen, men der går sandsynligvis kun få år, før du kan få dig en foldbar smartphone til en noget mere acceptabel pris. Vindertelefonen er fra Google, som også står bag Android. Det samspil mellem hardware og styresystem giver de samme fordele som i iPhone. Du får fx alle de nye opdateringer til Android, lige så snart de er klar, for du slipper for, at en anden telefonproducent først lige skal rette systemet til.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.