Det er over halvandet år siden, at Windows 11 officielt blev lanceret den 5. oktober 2021. Det skete efter nogle måneder, hvor man kunne forhåndsteste det fine nye system. Reelt er det altså tæt på to år siden, de første danskere kastede blikket på den karakteristiske blå blomst på Skrivebordet i Windows 11.

Siden har vi her på redaktionen kastet masser af roser efter den nye Windows- udgave. Vi har brugt begejstrede vendinger som “en spritny Windows-pc” og “det flotte, stilrene design”, når vi skulle beskrive Windows 11 i forhold til det gamle Windows 10.

Meget skidt kan ske på to år

Men to år er faktisk ret længe i et styresystems levetid, og en computer kan nå at blive ramt af mange skavanker i samme periode. Normalt går man som fagfolk ud fra en femårs periode, før en computer bliver fuldstændig stoppet til med filer, programmer og unødvendige poster i registreringsdatabasen.

Men på kun to år kan du let nå at installere en masse programmer, som alle er fine nok i sig selv, men som alligevel har formået at bringe pc’en så tæt på afgrunden, at den skal nulstilles. Du ved nok selv bedst, om det står så grelt til med din egen computer. Men denne artikels mål er i hvert fald at gøre dig opmærksom på, at du med en hurtig nulstilling kan få computeren tilbage i topform. Du kan installere Windows 11 forfra – og det vel at mærke uden at det går ud over dine filer. En nulstilling i Windows reparerer kun systemet, så du snart kan starte med en helt frisk pc.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.