Wi-Fi 6 er næste generation af internet til dit hjem. Her er gyldne løfter om endnu højere hastigheder, mulighed for at have mange enheder koblet sammen på samme tid og desuden et lavere strømforbrug i dine apparater. Synes du, at det lyder fristende? Der er dog den lille ulempe, at du skal investere i nyt udstyr, før du kan bruge den nye Wi-Fi 6-standard. Og det er nok svært at retfærdiggøre at skifte en ellers fin computer ud bare for at få lidt hurtigere internet.

Et nemt og billigt alternativt til at skifte hele din computer er imidlertid blot at skifte netværkskortet i computeren.

Allerede nu kan du nemlig købe Wi-Fi 6-kort fra Intel, som du monterer i din bærbare eller stationære computer.

I denne artikel viser vi, hvordan du bærer dig ad med at skifte netværkskortet i den bærbare pc. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle computere er lige oplagte til denne manøvre. For det første skal netværkskortet være nogenlunde nemt at komme til i bunden af din computer, hvilket på nogle pc’er er nærmest umuligt, fordi kabinettet enten er limet sammen eller bare hermetisk lukket.

For det andet skal du tjekke, om det netværkskort, der allerede sidder i din pc, uden videre kan opgraderes til Intels nye Wi-Fi 6-kort. Hvordan du gør det, viser vi i artiklen, ligesom vi viser, hvordan du køber det nye kort.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.