VIGTIGT: Visse antivirusprogrammer blokerer for installationsfilen af SterJo Wireless Passwords, når du kører den. Der er dog tale om en falsk positiv og ikke nogen reel fare. Derfor kan du trygt give programmet lov til at køre ved at oprette en undtagelse i dit antivirusprogram.

Hvorfor ofte har man ikke glemt koden til det trådløse netværk og brugt alt for lang tid på at finde den? Det problem slipper du fuldstændigt for med programmet SterJo Wireless Passwords. Installer blot programmet, og åbn det, og så bliver du præsenteret for en liste, der indeholder samtlige trådløse netværk og dertilhørende kodeord, du nogensinde har været logget ind på med din computer.

Programmet viser både netværkets navn, og hvilken kode der skal bruges til at logge ind på netværket. Begge dele kan kopieres direkte til udklipsholderen, så du slipper for at skrive en Wi-Fi-kode bestående af en vilkårlig rækkefølge af tal, bogstaver og specialtegn, af. I stedet kan du indsætte det fra udklipsholderen alle steder i Windows.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.