Har du flere computere, du bruger, så kender du også dette problem: Filen, du skal bruge, ligger på en anden computer. Irriterende og upraktisk. Og hvor var nu USB-nøglen, som du plejer at bruge til at flytte filer mellem dine computere? Måske skulle du bare sende filerne til dig selv i en mail. Bortset lige fra, at filerne er for store, og de derfor ikke er mulige at vedhæfte i en mail.

Løsningen på problemet hedder Payload, og er et helt nyt program i Fordelszonen, som på enormt enkel vis løser problemet med at flytte og dele filer på tværs af computere derhjemme. Lad os sige, at du fx har en film på din stationære computer, som du gerne vil have flyttet over på den bærbare computer, som du så kan tage med i sommerhus. Først starter du Payload på den stationære computer, dernæst starter du det på den bærbare.

Og herefter er det blot at vælge filmen på den stationære computer og vælge, at den skal overføres til den bærbare. Vupti, så er filmen sendt afsted.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.