Når du i dag køber en ny router, har den fra fabrikken en adgangskode til de trådløse netværk, som oftest er komplet umulig at huske. Og koden får du sikkert brug for igen, hvis du senere vil koble nyt udstyr som telefon eller tablet på netværket. Det kan et nyt program hjælpe dig med.

Wifi Password Revealer kan afsløre alle de koder til trådløse netværk, som du tidligere har indtastet i Windows, og vise dem på en praktisk oversigt. Du kan naturligvis ikke se koder på netværk, du ikke tidligere selv har indtastet koden til – såsom naboens netværk. Hvis dit amtivirusprogram advarer dig, når du henter dette program, skal du blot slå det midlertidigt fra. Vi har scannet programmet for virus, og det er helt sikkert at hente.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.