Sidst jeg jeg talte alle mine apps på telefonen, opdagede jeg, at antallet nu var trecifret. Omkring et par hundrede apps havde jeg installeret de seneste to år. Ganske imponerende, men også temmelig unødvendigt, når jeg lige tænker over det. For rigtig mange af de apps, jeg havde installeret, brugte jeg faktisk kun en enkelt gang, da jeg havde installeret dem. Derefter glemte jeg alt om deres eksistens og brugte dem aldrig mere.

Sandheden er nemlig, at jeg normalvis kun bruger en snes apps, som fint dækker de behov, jeg har. Jeg har slet ikke brug for 200 – jeg har derimod brug for en begrænset mængde udvalgte, gennemprøvede og gedigne apps, som bare virker, og som opfylder et klart formål. Men det kan være let at glemme, når man bevæger sig ind i Google Play Butik eller Apples App Store, da det jo her bugner med apps i alle mulige afskygninger, der alle skriger efter din opmærksomhed.

Faktisk findes der flere millioner apps i Google og Apples digitale butikker, så det er derfor nemt at blive revet med og installere massevis af apps på telefon eller tablet. Kunsten er derfor at vælge; ikke blot for at spare plads på din telefon, men også for at sørge for, at du rent faktisk får brugt de apps, som du henter, så de ikke bare kommer til at samle støv på telefonen.

Derfor har vi skrevet denne artikel, så du ikke behøver installere flere hundrede apps på din telefon, men i stedet kan prøve kræfter med dem, der har fundet vej til vores Top 10. Vi har gjort det hårde arbejde for dig og har på redaktionen gravet de allerbedste apps frem. Fælles for dem alle er, at de er gratis at bruge, og at de findes til både Android og iOS.

Du finder links til samtlige apps fra artiklen på adressen herunder:

www.komputer.dk/10-apps

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.