Det har aldrig været nemmere at scanne dokumenter og sende dem til din bakrådgiver, medlemmer i din ejerforening eller en helt anden. Med app’en Office Lens kan du lynhurtigt omdanne fysiske dokumenter til pdf’er eller billeder.

Scanningen fungerer ved, at du åbner app’en peger telefonens kamera mod dokumentet, lader app’en indramme dokumentet, trykker på udløseren, og så sørger Office Lens selv for at beskære og kompensere for skæve vinkler, så du får en perfekt, digital kopi. (Se hvor nemt det er i instruktionsvideoen)

Når du har scannet dine dokumenter, kan du sende dem direkte fra app’en enten som pdf eller billedfiler. På under fem minutter kan du altså underskrive en bankaftale, scanne den og sende den til din rådgiver.

Office Lens er en gratis app udviklet af Microsoft, og den virker med Android, iOS og Windows.

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.