Forkerte filformater kan lede til stor frustration, men med et værktøj til filkonvertering kan du nemt lave en filtype om til en anden, så et Word-dokument eksempelvis bliver til en PDF. Ofte er filkonverting en anelse forvirrende og kræver komplicerede programmer, men værktøjet File Converter er superlet at bruge. File Converter lægger sig som et menupunkt i højreklikmenuen.

Du skal dermed bare installere værktøjet én gang, og så kan du fremover højreklikke på en fil, holde musen over File Converter og vælge den fil fra listen, filen skal laves om til. Hvis du fx har brug for, at et bestemt foto er af filtypen png i stedet for jpg, kan du let konvertere filen med File Converter. Værktøjet skal ikke bruge mere end et par sekunder på at udføre opgaven, og efterfølgende får du den nye udgave af filen som kopi. Det kan ikke være lettere.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.