De fleste pc-brugere har prøvet det på et eller andet tidspunkt: Vi sidder med en fil, fx et dokument eller et billede, som vi bare ikke kan åbne. De sædvanlige programmer på vores pc vil ganske enkelt ikke kendes ved filtypen. Løsningen er som regel at ændre filen til et andet format, som pc’en kan åbne – men ofte kræver filkonvertering specialiserede programmer.

Værktøjet File Converter, som ligger i Fordelszonen, er dog superlet at bruge og helt fantastisk til at konvertere filer på den lettest tænkelige måde. File Converter lægger sig nemlig som et menupunkt i højreklikmenuen. Du skal bare installere værktøjet, og så kan du fremover højreklikke på en fil og vælge den filtype, du gerne vil konvertere til, fx fra JPG-format til PNG. Derefter bliver en ny version af filen gemt i samme mappe som originalen, og du kan bruge den til alt det, du plejer. Det kan ikke være lettere.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.