En af de bedste funktioner i Apples Mac-computere er muligheden for hurtigt at se, hvad en mappe indeholder, og hvordan et foto ser ud, ved blot at trykke på mellemrumstasten. Desværre er funktionen ikke indbygget i Windows, men det kan den let blive ved hjælp af et værktøjet Seer. Programmet gør det muligt at se filer uden at åbne dem med et program på computeren.

Du sparer således den tid, det tager at indlæse en fil med et andet program. I stedet kan du med blot et enkelt tryk på mellemrumstasten få et smugkig på filen, og når en fil er vist med Seer, kan du efterfølgende skifte frem og tilbage mellem de øvrige filer i samme mappe ved at trykke på piletasterne. Markerer du en mappe med musen og trykker på mellemrumstasten, ser du en liste over alle filerne i mappen.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.