Adskillige af de programmer, som kommer på markedet i disse år anvender AI eller kunstig intelligens på dansk til at forbedre de indbyggede funktioner.

Sådan er det også med det nye Audials Vision 2024 SE, der er et nyt videoredigeringsprogram fra tyske Audials. Med programmet kan du forbedre dine egne videoer på flere parametre, og her er det altså kunstig intelligens, der hjælper med til at foretage de mange avancerede forbedringer.

I Audials Vision 2024 SE kan du forbedre dine videoer på fire parametre:

  • Gør opløsningen bedre Med programmet kan du opskalere dine videoer op til 4K-opløsning, så fx dine ældre 720p-videoklip kommer op og får en flot opløsning på 3840x2160 pixels.

  • Forøg billedhastigheden Du kan øge den såkaldte frame rate på dine videoer, så der ved hjælp af kunstig intelligens indsættes ekstra billeder i videoen. Det betyder, at du kan forvandle dine videoers frame rate til 60 billeder i sekundet.

  • Konvertér farverne til HDR Programmet kan også konvertere dine videoer til HDR, der giver flotte og naturlige farver på dit nye fjernsyn, hvis det også virker med HDR.

  • Gør tale tydeligere Hvis du har videoklip af fx en tale til en fødselsdag eller konfirmation, kan du få Audials Vision 2024 SE til at booste talen i videoen, så du nemmere kan høre hvad der bliver sagt og baggrundsstøjen minimeres.

Audials Vision 2024 SE har en værdi af 150 kroner, og er en nedskaleret version af det dyrere og komplette Audials Vision 2024.

I SE-udgaven, som vi har fået lov at give væk, kan du kun gemme dine færdige videoer i formaterne WEBM og WMV, og det er kun muligt at forbedre videoklip på op til 7 minutters varighed. Du kan behandle 5 videoer om dagen.

Bemærk i øvrigt, at forbedringen af videoer er tungt arbejde, der kan lægge beslag på din computers processor i adskillige timer, så vi anbefaler at du sætter programmet i gang om aftenen, før du går til ro.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.