Det er som bekendt menneskeligt at fejle – og det er altså vanskeligt helt at undgå fejl, når vi bruger computeren.

Måske bliver den genstartet forkert, eller måske kobler du den på en forkert Wi-Fi-forbindelse. Nogle fejl er mere alvorlige end andre, og selv om det er surt at miste en stribe dokumenter ved en fejl, ville det for mange være endnu værre at komme til at lukke hackere ind på pc’en.

Det gode ved fejl er, at vi heldigvis som oftest lærer af dem. Vi bliver klogere og mere erfarne, når vi begår fejl – men jo selvfølgelig kun, hvis vi faktisk opdager, at vi begår dem.

Vidste du fx, at du bør lade være med at gemme mange filer på Skrivebordet? Eller at du kan bruge en forkert USB-indgang? Mange faste pc-vaner kan være fejl, og nogle af dem endda til skade for pc’en. De skjulte fejl omfatter alt mellem at slide computerens harddisk op ved at bruge den forkert, installere uønskede programmer og at afsløre vigtige og private oplysninger.

Det er således nemt at komme til at forringe kvaliteten af billeder, gøre computeren langsommere eller blive eksponeret for it-kriminelle ved et uheld. Det kan også være, at du simpelthen bruger et bestemt værktøj i Windows forkert, eller at en ellers nyttig funktion slet ikke bliver brugt. Eller måske er det helt basale ting som at gemme dit arbejde eller tage backup af vigtige filer, der bliver glemt. Der er mange fejl at begå på computeren, og mange af dem begår vi også selv her på Komputer for alle.

Derfor viser vi i denne artikel en lang række af både alvorlige og irriterende fejl på computeren, som du måske begår, uden at du er klar over det.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.