Bliver du udsat for spyware, er det ikke kun ubehageligt. Det kan også koste dig dyrt, for hvis først hackerne har fået installeret sine spionprogrammer, kan de opsnappe stort set alle oplysninger om dig. Og det er tilmed vanskeligt at opdage. Spyware er nemlig designet til at holde sig skjult, men programmet Abelssoft AntiLogger får de skadelige programmer frem i lyset.

Programmet holder hele tiden øje med din pc, og hvis der dukker et mistænkeligt program, eller pc’en kører en proces, der muligvis kan være til skade, bliver du klart og tydeligt advaret. Advarslen bliver kategoriseret som harmløs, neutral eller kritisk. Er advarslen kritisk, kan du nemt og hurtigt blokere for programmet eller processen via Abelssoft AntiLogger.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.